50% Complete

GET MY BEST SELLING BOOK - FREE

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Kurssimateriaalit käyttöön 99€


Saat todellakin katsoa ja käydä läpi parisuhdeverkkokursseja sekä niillä olevia videoita ja muuta materiaalia ilman mitään aikarajoituksia tuolla 99 euron hinnalla!


Kurssit, jotka saat käyttöösi:

Videot ovat lyhyitä, pääsääntöisesti alle 5 minuutin mittaisia. Yhdelle videolle ei ole tungettu liian montaa asiaa, jotta ne on helpompi sisäistää.

Teksti on selkeää ja jaoteltu visuaalisesti selkeiksi kokonaisuuksi, kuten tällä sivustolla. Tekstiä ei ole kovin paljon. Palautteen mukaan sivusto on selkeä ja helppolukuinen niin, että siihen jaksaa hyvin keskittyä.

Kuvia on tehty ladattaviksi kännykän taustakuviksi. Ne toimivat päivittäin hyvänä muistuttajana siitä, mitä pitäisi tehdä.


Haluatko nyt aloittaa muutoksen kohti parempaa parisuhdetta tai vahvistaa parisuhdetaitojasi?

Se onnistuu helposti: klikkaa tästä verkkokauppaan. Mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää, laita rohkeasti sähköpostia:

P.S: Nämä kurssit on tehty niin, että saat niistä yksinkin hyödyt irti, jos vaikka puolisosi ei haluaisikaan osallistua 🙂

Ja kyllä: jos hän haluaa osallistua niin siitä ei tarvitse maksaa erikseen:

99 euron kertamaksu oikeuttaa sinut ja puolisosi osallistumaan kursseille niin kauan kuin haluatte!

Yli 20 avioliittovuoden jälkeen voin sanoa, että parisuhteesta voi todella tulla elämässäsi se asia, joka antaa sinulle voimaa ja turvaa arjen haasteissa ja kriiseissä.

Se vaatii sitä, että haluat panostaa parisuhteeseesi ja ratkaista ongelmat joita siihen tulee.

Avuksi tähän olen tehnyt verkkokursseja, joilla kerron askel askeleelta kuinka saat parisuhteestasi paremman. Kaikkien kurssien ja videoiden rajaton käyttöoikeus maksaa vain 99 euroa.

Saat kurssisivun osoitteen ja salasanan heti, kun olet ostanut käyttöoikeuden kursseille verkkokaupasta.

Kun sitten olet oppinut nämä taidot on tärkeää kerrata näitä hyviä toimintatapoja aika ajoin, jotta ne eivät pääse stressin, kiireen tai muun kuormituksen vuoksi unohtumaan.

Satu Langenberg

Emparius

© Copyright Emparius.  Kaikki oikeudet pidätetään.