50% Complete

GET MY BEST SELLING BOOK - FREE

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Puolisosi pitäisi olla paras ystäväsi


Mutta kuinka usein tämä toteutuu parisuhteessa? Ja miksi se on joskus vaikeaa?

Ystävyyssuhteet ovat voineet rakentua jo lapsuudessa. Ne ovat kenties kestäneet vuosikausia pitempään kuin parisuhteesi puolisosi kanssa. Olet käyttänyt niihin myös aikaa.

Miksi puolison pitäisi siis olla paras ystäväsi? Sinullahan on jo ystäviä.

Ajatteleppa hyviä ystävyyssuhteitasi: ne tuottavat sinulle iloa, ystävät ovat tukenasi vaikeina aikoina ja jaat heidän kanssaan niin ilot kuin surutkin.

Sinulla on kuitenkin nyt puoliso. Kun rakkaus- ja ystävyyssuhde yhdistyvät puolisossasi, se tekee parisuhteestanne parhaan ihmissuhteen, mitä sinulla voi koskaan olla.

Vietät jossakin vaiheessa elämääsi (ellet jo nyt) eniten aikaa puolisosi kanssa. Eikö olisikin ihanaa, jos hän olisi se ihminen maan päällä kenelle haluat ensimmäisenä kertoa ilouutiset ja kenen kanssa voit jakaa surut ja hän, joka on tukenasi kaikessa?

Minun puolisoni on myös paras ystäväni, ja voin lämpimästi suositella: se on ihanaa.


Great

Yli 20 avioliittovuoden jälkeen voin sanoa, että parisuhteesta voi todella tulla elämässäsi se asia, joka antaa sinulle voimaa ja turvaa arjen haasteissa ja kriiseissä.

Se vaatii sitä, että haluat panostaa parisuhteeseesi ja ratkaista ongelmat joita siihen tulee. Kun sitten olet oppinut nämä taidot on tärkeää kerrata näitä hyviä toimintatapoja aika ajoin, jotta ne eivät pääse stressin, kiireen tai muun kuormituksen vuoksi unohtumaan.

Satu Langenberg

Emparius

© Copyright Emparius.  Kaikki oikeudet pidätetään.