50% Complete

GET MY BEST SELLING BOOK - FREE

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Onko sinulla somesuhde vai parisuhde?


Kuinka helposti sitä tarttuukaan nykyään kännykkään, kun on hetkenkin tauko. Tai istuutuu koneelle tehdäkseen töitä, mutta ajautuukin facebookkiin, youtubeen tai uutissivustoille.

Joskus menemme jopa niin pitkälle, että viestittelemme toisillemme kännykällä vaikka olemme samassa huoneessa.

Vaikka voisit mennä puolisosi viereen ja sanoa hänelle sen, mitä juuri kirjoitit.

Kännykällä tai tietokoneella hurahtaa helposti aikaa. Se voi olla pois siitä ajasta, jonka voisit viettää puolisosi kanssa. Parisuhde vaatii aitoa keskustelua ja yhdessä tekemistä.

Onko sinun suhteesi muuttunut (tai vaarassa muuttua) somesuhteeksi? Tunnistitko tekstistä itsesi (tai puolisosi)? Haluaisitko lähentyä puolisosi kanssa?

Katso siis tämä video, jossa kerron 3 vinkkiä joiden avulla lähennyt puolisosi kanssa.

Great

Yli 20 avioliittovuoden jälkeen voin sanoa, että parisuhteesta voi todella tulla elämässäsi se asia, joka antaa sinulle voimaa ja turvaa arjen haasteissa ja kriiseissä.

Se vaatii sitä, että haluat panostaa parisuhteeseesi ja ratkaista ongelmat joita siihen tulee. Kun sitten olet oppinut nämä taidot on tärkeää kerrata näitä hyviä toimintatapoja aika ajoin, jotta ne eivät pääse stressin, kiireen tai muun kuormituksen vuoksi unohtumaan.

Satu Langenberg

Emparius

© Copyright Emparius.  Kaikki oikeudet pidätetään.