Parisuhteesta voimaa


Olet varmasti lukenut kirjoituksia siitä, kuinka parisuhde vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin: hyvä parisuhde positiivisesti ja huono parisuhde negatiivisesti.

Mutta oletko tullut ajatelleeksi sitä, että kun elämässä pukkaa joku kriisi päälle niin selviydyt siitä helpommin kun parisuhteesi on kunnossa?

No miksi näin on?

Syy löytyy siitä, että kun sinulla on hyvä parisuhde se antaa sinulle henkisiä voimavaroja, sillä tunnet itsesi rakastetuksi ja koet saavasi tukea. Ja kuten varmaan tiedät, huono parisuhde kuluttaa voimavarojasi, lisää stressiä ja rasittaa mielenterveyttä. Tutkimusten mukaan onnellisimpia ovat ne ihmiset, jotka elävät hyvässä parisuhteessa. He ovat siis onnellisempia kuin yksin asuvat. Hyvässä parisuhteessa puolisot yhdistävät voimansa ja täydentävät toinen toisiaan.

Hyvästä parisuhteesta voit ammentaa itsellesi voimavaroja ulkoapäin tulevien kriisien ja haasteiden kohdatessa; onhan teitä kaksi kohtaamassa ne yhdessä. Jaettu murhe on puolikas murhe ja jaettu ilo taas kaksinkertainen ilo.

Koskaan et voi tietää mitä elämä tuo eteesi. Siispä kannattaa aloittaa oman parisuhteen vahvistaminen jo nyt.

Melkein 25 avioliittovuoden jälkeen voin sanoa, että parisuhteesta voi todella tulla elämässäsi se asia, joka antaa sinulle voimaa ja turvaa arjen haasteissa ja kriiseissä.

Se vaatii sitä, että haluat panostaa parisuhteeseesi ja ratkaista ongelmat joita siihen tulee.

Avuksi tähän olen tehnyt Vahva Perhe-etävalmennuksen, jolla kerron sinulle askel askeleelta kuinka saat paremmat ja toimivammat välit perheenjäseniisi.

Kun sitten olet oppinut nämä taidot on tärkeää kerrata näitä hyviä toimintatapoja aika ajoin, jotta ne eivät pääse stressin, kiireen tai muun kuormituksen vuoksi unohtumaan.

Voit hyödyntää tässä ilmaisia kännykkään ladattavia taustakuvia, jotka saat kurssilta.

Satu Langenberg

Emparius

© Copyright Emparius.  Kaikki oikeudet pidätetään.

50% Complete

GET MY BEST SELLING BOOK - FREE

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close