Haluatko päästä eroon riidoista?


Pariskunnalla on usein tietyt aiheet joista riitaa syntyy joka kerta. Tai sitten riitaa syntyy melkeinpä aiheesta kuin aiheesta.

Riiteleminen ei ole kivaa.

Siitä jää yleensä molemmille, tai ainakin toiselle, paha mieli.

Pahimmassa tapauksessa jokaisesta riidasta jää jotakin "hampaankoloon" ja pikku hiljaa paha mieli, loukkaantuminen ja pettymys ovat kasvaneet niin suuriksi, että suhdetta ei enää halua jatkaa vaan erotaan.

Sanotaan että riita puhdistaa ilmaa. Parempi olisi kuitenkin selvittää asiat ihan puhumalla, ilman riitaa. Siitä jää molemmillle lopuksi hyvä mieli ja voimaantuneempi olo. Läheisyyden tunne puolisoonkin vahvistuu.

Mitä siis voisit tehdä jotta pääsisit riidoista eroon?

Se edellyttää ihan ensiksi sitä että olet valmis nöyrtymään. Eli olemaan se, joka katkaisee riidan kierteen. Sinun on nieltävä ylpeytesi ja itsekkyytesi. Sinun on yritettävä ymmärtää puolisoasi sen sijaan, että tuomitsisit hänen käytöstään ääneen tai mielessäsi.

Sinun on oltava armollinen ja opeteltava antamaan anteeksi ja pyytämään anteeksi. Tarvitset ystävällistä asennetta, sillä sinun on kohdeltava puolisoasi paremmin kuin hän ehkä ansaitsisi.

Autan sinua oppimaan näitä taitoja Vahva Perhe-etävalmennuksessa, johon löytyy linkki alta:

Melkein 25 avioliittovuoden jälkeen voin sanoa, että parisuhteesta voi todella tulla elämässäsi se asia, joka antaa sinulle voimaa ja turvaa arjen haasteissa ja kriiseissä.

Se vaatii sitä, että haluat panostaa parisuhteeseesi ja ratkaista ongelmat joita siihen tulee.

Avuksi tähän olen tehnyt Vahva Perhe-etävalmennuksen, joilla kerron sinulle askel askeleelta kuinka saat paremmat ja toimivammat välit perheenjäseniisi.

Kun sitten olet oppinut nämä taidot on tärkeää kerrata näitä hyviä toimintatapoja aika ajoin, jotta ne eivät pääse stressin, kiireen tai muun kuormituksen vuoksi unohtumaan.

Voit hyödyntää tässä ilmaisia kännykkään ladattavia taustakuvia, jotka saat kurssilta.

Satu Langenberg

Emparius

© Copyright Emparius.  Kaikki oikeudet pidätetään.

50% Complete

GET MY BEST SELLING BOOK - FREE

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close